Metaalconstructie Belgiƫ
Plaetsen Construct werd opgericht in 2003 door Koen Vander Plaetsen en profileerde zich in de loop van 15 jaar als een gevestigde waarde in de metaalsector.

Metaalconstructies als trappen, leuningen, balustrades, hekkens en poorten werden door de jaren aangevuld met industriële constructies, piping en nieuwbouw.

Vander Plaetsen Construct groeide gestaag en breidde in de loop der jaren niet alleen het machinepark uit maar ook het werknemersbestand, dat vandaag bestaat uit een betrouwbaar team van ervaren en gespecialiseerde werkkrachten.

Naast een grote dosis knowhow en professionaliteit is ook veiligheid één van de grote troeven van Vander Plaetsen Construct. Als full partner bij Arcelor Mittal wordt dan ook op regelmatige basis geoefend op het respecteren van de strikte veiligheidsprocedures.
Het VCA certificaat dat het bedrijf in 2017 opnieuw kreeg toegekend is daarvan het bewijs.

In 2018 breidde Vander Plaetsen haar activiteiten uit met een elektriciteitsluik onder de naam Vander Plaetsen Electrics en in 2019 nam het bedrijf ook leiding over Construct Industrie.Vander Plaetsen Construct
Hendekenstraat 1A
9960 Assenede
Stacks Image 73
Stacks Image 86