metaalconstructie Assenede
In 2019 nam Vander Plaetsen Construct het bedrijf Construct Industrie over, een dynamisch bedrijf opgericht op het einde van de jaren '70.

Sinds de jaren '80 heeft dit bedrijf zich vooral gespecialiseerd in de bouw van metalen structuren, constructie van gebouwen met metalen wanden, luifelbouw voor benzinestations en structuren voor de bouwindustrie.
In '98, werden de activiteiten uitgebreid met de staalbouw algemeen, Elia-projecten in de hoogspanningsverdeling, totaalprojecten en bruggenbouw.

Sinds dit jaar huist deze structuur dus binnen de Vander Plaetsen koepel, onder leiding van Koen Vander Plaetsen, die bovenop de ervaring in de sector ook garant staat voor correcte afspraken en kwalitatief werk.

De sterkte van Construct Industrie ligt bij een uiterst ervaren team gespecialiseerd in engineering, ontwerp en stabiliteitstudies gecertificeerd door TüV volgens de Europese normen EN-1090-1 en EN-1090-2 EXC1 - EXC2 - EXC3 en zelfs de meest strenge eisen volgens EXC4. Deze omvatten de Europese normen inzake mechanische sterkte, stabiliteit, brandveiligheid, hygiëne, gezondheid, milieu, duurzaamheid, technische kennis, basisproducten en de daarbijbehorende geavanceerde kwaliteitssystemen.

Een totaalpakket wordt aangeboden beginnend met engineering, berekeningen en dimensionering, tot en met de constructie en de montage. Hiervoor kunnen wij beroep doen op een harde kern aan ervaren ingenieurs bouwkunde, elektromechanica en lasingenieurs, X-Steel tekenaars en een stevige achterban in administratie en logistiek.
Vander Plaetsen Construct
Hendekenstraat 1A
9960 Assenede
Stacks Image 173
Stacks Image 242
Stacks Image 183
Stacks Image 244